UA-159384104-1

Правила и условия

Собственост
Настоящият сайт  www.maslata.eu  е собственост на ДеБи Ауто Груп  ООД
Съдържанието на този уебсайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички видове авточасти, масла, филтри,хидравлични масла, публикувани в сайта, са собственост на ДеБи Ауто Груп  ООД в случай, че не е посочено друго.

Посочените в този уебсайт имена и изображения на продукти или компании могат да са търговски марки или търговски имена на съответните им собственици. www.maslata.eu  не е собственик на тези търговски марки и изображения. Забранено е използването на която и да е търговска марка, посочена в този уебсайт без разрешението на нейните собственици.

Сигурност и дискретност

Maslata.eu  не изисква от потребителите на този уебсайт www.maslata.eu  да изпращат каквато и да е лична информация, с изключение на тези, които правят онлайн поръчка, запитване за продукти, цени и наличности, която информация е нужна само и единствено с цел обратна връзка за качествено и навременно обслужване на техните желания. Обработването на личните данни е само за служебни цели и не е предмет на продажба, отдаване под наем предоставяне на трети лица под каквато и да е форма за маркетингови други цели.

Поръчка

За поръчка: Предлагаме поръчка със и без регистрация, вписване на име, адрес, имейл, потвърждаване чрез имейл или други, според нас ненужни, действия.

Фирмени данни:

ДеБи Ауто Груп  ООД

София

ж.к.Младост 4  бл.415  вх.А

ЕИК:203577144

ДДС номер:BG203577144

МОЛ:Цветомир Кръстев

Можете да поръчате на
Телефон 0888502527 / 0888782461
Email: maslastore@abv.bg
Работно време: от Понеделник до Петък 09:00ч. до 18:00ч.  Събота:09:00ч. до 14:00 ч. Неделя: Почивен ден